Färg och förnyelse i praktiken

Vi vill inspirera fler att inreda med färg, att skapa snygga ytor, att våga låta väggar, fasader och ytor tala på ett tilltalande och spännande sätt. Därför presenterar vi här fortlöpande några av våra uppdrag i text och bild. Låt dig inspireras.

Referenser


Centralpalatset

Titta på det här vackra trapphuset i Centralpalatset. Väggarna är marmorerade på ett fantastiskt sätt. Ditt öga tror säkert att det är riktig marmor, men väggarna är faktiskt målade av en skicklig målare.  Här har man valt en enfärgad överdel, sedan en bård och under den en marmorerat yta. Njut av ett riktigt bra hantverk.

Centralpalatset Centralpalatset Centralpalatset Centralpalatset


Friskis & Svettis

I stora, luftiga lokaler i Kvarnen på Fredsgatan håller Friskis & Svettis till.3 600 kvadratmeter har byggts om för att passa verksamhetens behov. Här är väggarna målade med ljusa färger för att förstärka känslan av rymd och luftighet. Pelare i blått bryter av i miljön och skapar en fräsch kontrast. Sugen på ett träningspass? Fredsgatan 25 är adressen.

Friskis & Svettis Kvarnen Friskis & Svettis Kvarnen


Privat bostad

Vilket vardagsrum! Eller vad sägs om det här rymliga rummet med fem meter i takhöjd och mycket ljusinsläpp. Lägg till en svart sammetstapet (från Designers Guild) som ger dramatik och djup, utan att förta det ljusa. I köket har det gamla förvandlats till ljust och modernt med enkla medel. Köksluckorna har målats om i vitt, vitrinskåpen har inretts med ett snyggt tyg och de gamla ekbänkarna har laserats om med svart lasyr.

Privat bostad Privat bostad Privat bostad


Behrn Hotel

Behrn Hotell har det lilla extra, även när det gäller färgsättning. Väggarna är målade i en grön nyans, ackompanjerade av pelare som har marmorerats ton i ton med väggarna. Snyggt, trivsamt och elegant.

Behrn Hotell Behrn Hotell Behrn Hotell


Marieberg Galleria

I den här toppmoderna gallerian med cirka 100 butiker, restauranger och caféer på 44 000 kvadratmeter ställs det höga krav på färgsättningen för att få den rätta shoppingupplevelsen. Vi har målat kundgator och butiker. Resultatet: en harmonisk helhet med färg, form och olika material i ett skönt samspel.

Marieberg Galleria Marieberg Galleria Marieberg Galleria

 


 

Våra kunder

Alla de stora fastighetsbolagen i Örebro (Melins, Peab, Behrn, Örebroporten, ÖBO, NCC, Riksbyggen, Adolfs Lindgrens Stiftelse, Lundbergs, Carlsson & Åqvist, Specialfastigheter, Nora Bostäder, Nora Fastigheter, TBM, Aspholmens Fastigheter, WE Bygg, Byggtema och Futurum).